DKV Card – eдна карта, много възможности! В България или чужбина, независимо от размера на вашия автопарк, ние имаме решение за вас.

 

Картата за гориво DKV ви осигурява най-съвременни решения с най-високо качество. Може да разчитате на DKV, за да спестите време и средства, да останете мобилни и да се концентрирате ефективно върху основния си бизнес. Без изискване за минимално месечно потребление и без годишни такси. Възможност за работа в предплатен режим или с отложено плащане.

 

 

Вашите предимства, като DKV клиент

 

Оптимална сигурност с DKV CARD

Картата ви е защитена с четирицифрен персонален идентификационен код (PIN код), който гарантира максимално сигурно използване на DKV CARD. Освен системно генерирания PIN код, алтернативно може да бъде избран желан или индивидуално определен PIN код на автомобилния парк.

 

Зареждайте навсякъде и получавайте ценови предимства

Спестете време и средства, като получите достъп до най-голямата мрежа за доставки в бранша: ∼66 000 бензиностанции, ∼21 000 станции за алтернативни горива, ∼651 000 зарядни станции и ∼32 000 сервиза, разположени на територията на над 50 държави.

Печелете не само от атрактивни отстъпки, но и от възможността всеки ден да купувате евтино гориво чрез мрежа от над 6 500 бензиностанции на ниски цени, които приемат DKV CARD.

За да намерите най-удобната за вас бензиностанция, използвайте мобилно приложение DKV APP или https://www.dkv-euroservice.com/DKVMaps/  

 

ЕДНА карта – много предимства

Използвайки вашата DKV CARD, може също да плащате пътни такси, мостове, тунели, пътна помощ, комбиниран транспорт, паркинги, фериботи, ремонти, гуми, почистване на резервоари и автомобили.

Бързо и лесно управление на картите, чрез 24/7 онлайн достъп до нашата платформа, където имате пълна прозрачност за всички ваши транзакции и фактури. Можете също така без усилия да поръчате или блокирате карти, да администрирате лимити и много други.

 

Допълнителни възможности

Услуги за възстановяване на ДДС: нетно или стандартно, ние ще ви препоръчаме най-доброто решение на база вашите разходи. Възстановяване на акциз от Испания, Франция, Белгия, Италия, Словения, Хърватска и Унгария.

Когато имате нужда от професионален съвет, винаги може да се обърнете към вашия акаунт мениджър, който заедно с целия ни екип от професионалисти ще намери индивидуално решение на вашето запитване. 

 

Станете клиент на DKV

 

Успяхме ли да събудим интереса Ви? 

  

За да можем да ви поздравим в скоро време, като нов наш клиент, моля изпратете ни данни за вашата фирма: име на дружеството, ДДС номер, приблизително месечно потребление, лице за контакт и телефон за връзка, на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или изпратете вашето запитване, чрез формата ни за контакт. Наш служител ще се свърже с вас за да ви разкаже по-подробно за възможностите да стартираме съвместна работа. 

 

Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нас. Ние с удоволствие ще ви помогнем!